У оквиру пројекта појачаног одржавања саобраћајница на територији општине Инђија данас је асфалтирана Улица Старца Вујадина у Инђији. Јуче су почели припремни радови гребања површинског слоја асфалта, док је данас вршено асфалтирање улице укупне дужине 800 метара.

Ово је прва улица у самој Инђији која се ревитализује из пројекта појачаног одржавања путева. Обилазећи радове, председник општине Инђија Владимир Гак најавио је да у наредним месецима целу општину очекује интезивно асфалтирање.

„У наредном периоду у Инђији ће се више улица реконструисати путем пројекта редовног одржавања саобраћајница, а када говоримо о целој општини трудићемо се да у сваком месту на овај начин решимо најпроблематичније улице“, најавио је Гак додавши да су грађани у разговору исказали задовољство што су започети радови на сређивању улица.

Он је истакао да Општина овим неће стати и да ће се у наредним месецима асфалтирати више него икад у историји Инђије.

Овогодишњи буџет Општине Инђија за одржавање улица  је скоро дупло већи у односу на прошлу годину и износи 48 милиона динара.

Важно је напоменути да ови радови не спадају у пројекат асфалтирања свих неасфалтираних улица који ће започети за нешто више од месец дана.