Улица Виноградарска у Инђији годинама је била позната по томе што се саобраћај одвијао у једној траци јер тадашње руководство Инђије није довело улицу у првобитно стање након изградње канализационе мреже. Због великог ризика за све учеснике у саобраћају, улици је хитно требала реконструкција која је и извршена претходних дана.

Санацијом једне саобраћајне траке дужине 800 метара ова улица је поново постала безбедна за возаче, мотоциклисте и бициклисте. Друга трака се налази у добром стању те није било неопходно да се и она асфалтира.

Радове је обишао председник општине Инђија Владимир Гак који је у разговору са суграђанима који живе у овој улици рекао да се овим испуњава још једно обећање дато на претходним изборима. Он је истакао да се асфалтирањем само једне траке која је у лошем стању показује домаћински однос у трошењу буџетских средстава.

„Могли смо целу улицу да радимо али је то било непотребно јер је само једна трака у катастрофалном стању. Рационалним поступцима и штедњом омогућићемо више средстава за поправку других саобраћајница унашој општини“, напоменуо је Гак додавши да овакав начин поступања показује какав однос према грађанима има актулно руководство Општине.

У наредним данима ЈП „Инђија пут“ радиће на постављању хоризонталне саобраћајне сигнализације у улицама које су до сада асфалтиране.